V súlade s článkom XIX ods. 3 Rozvrhu práce Najvyššieho správneho súdu Slovenskej republiky, veci predložené senátmi správneho kolégia Najvyššieho súdu Slovenskej republiky do 31. júla 2021, o ktorých nebolo do uvedeného dňa rozhodnuté, boli v súlade s článkom III všeobecnej časti Rozvrhu práce Najvyššieho správneho súdu Slovenskej republiky na rok 2021 senátom Najvyššieho správneho súdu Slovenskej republiky pridelené tak, aby bol zachovaný pôvodný dátum nápadu veci na súd, ako aj ich pôvodná spisová značka.

V zmysle vyššie uvedeného, spisová značka, ktorá bola Vašej právnej veci pridelená na Najvyššom súde Slovenskej republiky zostáva zachovaná, t.j. Vaša právna vec bude aj na Najvyššom správnom súde Slovenskej republiky vedená pod totožnou spisovou značkou. Zároveň Vám sprostredkúvame informáciu o tom, ktorému riadiacemu predsedovi senátu na Najvyššom správnom súde Slovenskej republiky bola vec pridelená. Informáciu o zložení senátu si môžete dohľadať v Rozvrhu práce Najvyššieho správneho súdu Slovenskej republiky, konkrétne v jeho tabuľkovej časti.

Za účelom prehľadnosti zoznamu preberaných právnych vecí sú jednotlivé spisové značky sú uvedené v vzostupnom poradí podľa príslušných registrov, do ktorých boli na Najvyššom súde Slovenskej republiky zapísané, pričom uvedené súdne registre sú zoradené v abecednom poradí.

Samotný zoznam vecí prevzatých z Najvyššieho súdu Slovenskej republiky je dostupný na stiahnutie s sekcii Oznámenia.

Tlačová správa – Prezidentka vymenovala nových sudcov Najvyššieho správneho súdu Slovenskej republiky

Tlačová správa – Najvyšší správny súd sa uchádza o členstvo v ACA-Europe

Tlačová správa – JUDr. Pavol Naď: Dôveru verejnosti v justíciu vieme posilniť aj dobrou spoluprácou